Povlastice za kompanije

Upoznajte potpuno nov način regrutacije - zapošljavajte brzo, lako i potpuno besplatno!

Zašto smo kreirali joobzz?

U današnjem dinamičnom svetu, pronalaženje odgovarajućih kvalifikovanih zaposlenih postalo je izazovnije nego ikad. Tradicionalne metode regrutacije sve više nailaze na ograničenja i nedostatke koji usporavaju proces, poskupljuju i ometaju kvalitetno povezivanje s talentima koji su od suštinskog značaja za rast i razvoj svakog poslovanja. Administrativne procedure dodatno komplikuju, a analiziranje stotina radnih biografija i komunikacija s kandidatima troše ne samo vreme već i resurse. Imajući u vidu sve ove izazove, kreirali smo revolucionarnu platformu koja transformiše način na koji tražite kandidate.

Zašto da odaberete joobzz?

Umesto da trošite vreme na pregledanje stotina radnih biografija, imate pristup profilima kandidata koji već sadrže sve relevantne informacije. Ova inovacija vam omogućava da brzo identifikujete i filtrirate kandidate koji savršeno odgovaraju vašim zahtevima. Najbolje od svega, joobzz eliminiše potrebu za dodatnom papirologijom. Predstavljamo vam budućnost regrutacije, koja je efikasna, transparentna i inovativna!

Lak pristup kandidatima

Nemojte samo čekati da neko aplicira na vaš oglas za posao. Direktno stupite u kontakt sa kandidatima i ponudite im posao. Zahvaljujući našim naprednim filterima, obezbeđujemo da pronađete odgovarajuće kandidate u najkraćem mogućem roku!

Besplatno

Izađite iz okvira i zaobiđite plaćene sajtove za oglašavanje poslova i agencije za zapošljavanje. Sa Joobzz-om, vaša potraga za zaposlenima ne mora biti skupa.

Dnevna obaveštenja

Ako je podešeno, dobićete dnevni e-mail sa novoprijavljenim kandidatima za radnu poziciju koju trenutno želite popuniti. Brzo reagujte i još brže pronađite odgovarajućeg kandidata!

Jednostavan kontakt

Nakon filtriranja naše velike baze kandidata, započinjanje razgovora je samo nekoliko klikova udaljeno. Pošaljite zahtev za kontakt, i čim bude odobren, moći ćete da pošaljete kandidatu poruku putem Joobzz platforme.

Kako to postižemo?

Joobzz želi olakšati stvari ne samo kandidatima već i kompanijama. U samo nekoliko klikova, možete započeti saradnju!

  • Prijavi se

    Posetite Joobzz.rs ili otvorite Joobzz mobilnu aplikaciju i kreirajte svoj korisnički nalog za kompaniju za samo dva minuta.

  • Kreiraj svoj profil

    Da bismo eliminisali netačne informacije i zaštitili kandidate, moramo proveriti unete informacije o kompaniji. Ako je sve u redu, dobićete odobrenje najkasnije nakon 24 sata.

  • Pripremite se da pronađete kandidate

    Sve je spremno, potraga počinje sada!

Nikada nije postojao lakši i brži način da dođete do kandidata koje zaista trebate. Joobzz vam pomaže da uštedite vreme i energiju. Hajde da zapošljavamo!